Cégünkről

A Modi Style Kft. neves német férfi és részben női divatmárkák Magyarországi képviseletét látja el.

Húsz éves sikerünk titka, hogy hű maradva szakmai tudásunkhoz, a változó piaci igényekhez igazodva alakítjuk szolgáltatásainkat, kínálatunkat, partnereink megelégedésére.

Cégünk, a kezdetektől arra összpontosít, hogy olyan – elsősorban férfi – divatmárkákat kínáljon szaküzleteknek, igényes kereskedelmi láncoknak, melyek nemcsak megfizethetők, hanem magas színvonalon, a hazai ízléssel összhangban követik az európai trendeket.

Fontos számunkra, hogy márkáink, melyeknek képviseletét ellátjuk, méltó módon kerüljenek a viselőikhez, ezért komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy megosszuk partnereinkkel mindazt a tudást, mely ahhoz szükséges, hogy egy márka valóban azt nyújthassa, amit a nevében hordoz.

Az abszolút piacképes termékeinkhez igyekszünk a lehető legkedvezőbb szállítási és finanszírozási feltételeket biztosítani, ezáltal lehetővé téve partnereinkkel a hosszú távú, kiszámítható és gyümölcsöző együttműködést.

Módi Style Kft. 1146. Budapest, Ajtósi Dürer sor 3. Tel.: (+36 1) 344-0336, Fax: (+36 1) 344-0016, E-mail: info@modistyle.hu